Zimní zahrada jako obývací pokoj

Už žádné výmluvy, proč nestíháte odpočívat!

Že v dnešní době trávíme příliš mnoho času uvnitř svých domovů, není tajemstvím. Také není tajemstvím, že ztrácíme pověstné spojení s přírodou. Řešení je ale nasnadě.

Nejoblíbenější místo v domě

Zimní zahrada se pro vás i celou rodinu stane centrem společného života po celý rok. Dokáže na sebe vzít nespočet podob, ale vždy je spojuje jedno: stávají se nejoblíbenější plnohodnotnou místností v celém domě. Pravděpodobně nejatraktivnější je pohled ven v zimním období. Sedíte v teple a kocháte se sněhobílou krajinou.

Milovníci pěstování si přijdou na své

Nedílnou součástí zimních zahrad se obvykle stávají rostliny a zeleň. Jedinečné mikroklima za izolačními skly z jim prospívá. V důsledku toho se i vy budete moci ve svém novém obývacím pokoji nadechnout čerstvého vzduchu vonícího přírodou.

Údržba se od běžné místnosti neliší

Práci při úklidu vám zimní zahrada také nepřidělá. Pro realizace zimních zahrad používáme materiály, technologie zpracování, povrchové úpravy i montážní prostředky, které jsou zárukou dlouhé životnosti a bezúdržbového provozu. Právě ve správném provedení, v použití vhodných materiálů a v profesionální realizaci tkví tajemství funkční zimní zahrady. Jak se vyvarovat katastrofě při výstavbě zimní zahrady můžete najít zde.

Doplňky dle vašich představ

Pohodlí je v obývacím pokoji na prvním místě. Samozřejmostí pro zimní zahrady jsou doplňky, které zajistí při užívání zimní zahrady váš naprostý komfort. Ať už se jedná o stínící techniku v podobě markýz s čidly a rolet, či infrazářiče a elektrické otevírání oken. Montáž je možné provést nejen při realizaci projektu, ale i dodatečně. Pro pohodlné používání je zcela podstatná je kvalita montáže a použitých materiálů. Zde jsme pro vás sepsali signály, které značí, že by projekt nemusel dopadnout ideálně.

Váháte stále, jestli je to to pravé ořechové právě pro vás? Ozvěte se. Rádi s vámi probereme jakékoli dotazy.