V zimní zahradě rozkvetete

Zahrada připravená na sezonu, výsadba hotová, a přesto byste rádi podnikli něco nového pro zvelebení domova? Dobře vám rozumíme. Mít vizi je důležité jak v profesním, tak soukromém životě. Oživení a zútulnění domova není nikdy zbytečně vydaná energie. 

Změny zlepšují psychický stav

Člověk zvykne všemu, jak dobrému, tak špatnému. Žít ve stereotypu je noční můra mnohých z nás, ale najít způsob, jak si život obměnit není občas snadné. Nejefektivnější změny jsou ty, se kterými se vídáme denně. Jet do práce jinou cestou, nakoupit v jiném obchodě, přestěhovat nábytek, nebo třeba jen postel v ložnici. Co takhle změnu, která se podepíše nejen na všech členech domácnosti, ale i na domě samotném a bude evidentní na první pohled? 

V zimní zahradě rozkvetete – Profiltechnik

Upeč třeba chleba, postav třeba zimní zahradu

V našich geografických podmínkách není venkovní bazén tou nejradostnější volbou, jak si zpestřit domov. Tato zimní zahrada vás bude těšit celoročně. S bazénem i bez bazénu se z ní pro všechny členy domácnosti stává jeden z nejoblíbenějších prostorů v domě. Zima vám v ní rozhodně nebude, ať už ji umístíte na jakoukoli světovou stranu. Jediné, co je třeba přizpůsobit je topení a správné odvětrávání

V zimní zahradě rozkvetete – Profiltechnik

Místnost, kterou chcete

Chybí vám doma posilovna? Chill zóna? Dětská herní místnost? Kancelář? Zimní zahrada splní jakékoli plány. Můžete si díky ní rozšířit stávající obývací místnost a změnit tak běžný obývák na prostor plný slunce, zeleně a světla. Jaro je ideálním obdobím pro nové začátky, projekty a realizaci svých snů. Tak do toho! Budeme vám partnery ve fázi plánování, realizace až do prvního otevření dveří!

Jak začít s projektem zimní zahrady, najdete zde.

Kolik by mohla stát, zjistíme společně takto

 

Těšíme se na vás!

Tým Profiltechnik