Zimní zahrada a její cena

Odhad ceny či hrubá kalkulace – to jsou velmi časté požadavky ze strany vás, zákazníků. Je to naprosto legitimní a logická otázka. Mrzí nás to, ale bohužel vás musíme zklamat. Zpravidla ji totiž nikdy nedokážeme předem zodpovědět.  

Proč?  

Věřte, že projekt od projektu se může diametrálně lišit. Od zaměření, po projekt, výběr materiálů, až po realizaci. Individualita a řešení od Profiltechniku je totiž něco, na čem si zakládáme již mnoho let. Žádná z  realizací se nepodobá krabicovému řešení. Výroba a projektování nikdy není uskutečněno podle předem dané šablony. Tudíž i cena za realizace je velmi individuální

Dokážeme si poradit s  atypickými prostory, nejproblematičtějším aspektem bývá rohové řešení posuvných dveří. I to umíme elegantně vyřešit.  

Jak tedy cenu zjistit? 

Pokud nám trochu pomůžete, dáme cenu v  obrysech dohromady. Jak? Správně zadanou poptávkou. Jak ji zadat, najdete TADY. Díky menšímu množství informací, které jsou ale přesné a dají nám pro hrubou kalkulaci základní představu. 
  

Děkujeme předem za pochopení a doufáme, že společně postavíme další skvělý projekt, který vdechne vašemu domovu jedinečnou atmosféru!  

 

Tým Profiltechnik