Posuvné systémy a jejich typy

Shrnuli jsme pro vás podstatné informace o všech nabízených posuvných systémech do jednoho článku. Vyberte si, který vás zaujme nejvíce. Rádi vám zkonzultujeme, zda je vhodný právě pro váš projekt.

SYSTÉM SF 20

Systém SF 20 je vhodný pro obvodové stěny pergol, altánů a zastřešených teras. Transparentní konstrukce z bezpečnostního kaleného skla o tloušťce 10 mm. Profil může být přiznaný i bezbariérový, křídla pevná i posuvná. Kolejnice mohou mít až 6 řad, což umožní montáž i 12 křídel. Nerovnosti nadpraží dokáže vyrovnat až do rozdílu 15 mm, aniž bychom museli upravovat okolní zdivo. Kování je skryto v profilu a dlouhodobost zaručují použité, prakticky bezúdržbové materiály. Barvu profilů můžete volit ve všech odstínech stupnice RAL. 

Více o systému SF20 najdete ZDE.

Posuvné systémy a jejich typy - Profiltechnik

SYSTÉM CP45

Celohliníkový rámový posuvný systém s izolačním dvojsklem se hodí pro sezónní použití u zimních zahrad, altánů a pergol. Poslouží ale i jako volba interiérové posuvné zdi pro rozdělení prostoru domu či bytu. 

Zvolit si můžete ze širokého sortimentu otvírání. Zasouvání do pouzdra, či se dvěma, třemi, nebo čtyřmi kolejnicemi. Posuv jednosměrný, obousměrný, nebo posuv křídel od středu ke krajům. Samozřejmostí je dodržení nejvyšších evropských standardů kvality. 

Více o systému najdete ZDE.

SYSTÉM HI-FINITY

Designové řešení pro ty z vás, kdo preferují naprosto nerušený výhled a opravdu moderní architekturu. Jedinečný, mimo řádně štíhlý design dokáže vytvořit velké prosklené plochy, a přesto si udržet eleganci. Jak? Plynule propojí interiér domu s výhledem ven. Skleněné plochy totiž končí až u hrany podlahy i stropu. Elegantní prvky tvoří i madla, která mají tenký kompaktní vzhled. I přes vysokou hmotnost (až 700 kg) je ovládání stěn snadné, pohodlné a díky zamykacímu mechanismu i bezpečné. Zvolit můžete i elektrické pohony, a otevírat tak stěny přes ovladač. 

Více o systému najdete ZDE.

Posuvné systémy a jejich typy - Profiltechnik

SYSTÉM CP 50

Elegance, lehkost a subtilnost, to je rámový posuvný systém CP 50. Jeho výhodou je přerušený tepelný most zasklený izolačním dvojsklem. Vhodný je pro použití do zimních zahrad a jim podobných staveb. Vybrat si můžete ze široké škály kombinací posuvů křídel. 

Více o systému najdete ZDE.

SYSTÉM CP130

Posuvný systém CP130 je vysoce izolovaný posuvný a zvedací systém, který splňuje nejvyšší požadavky na izolaci, stabilitu a bezpečnost.

CP 130 je k dispozici s různými možnostmi otevření. Řešení s nízkým prahem nabízí řešení zlepšit dostupnost budov. Speciální rohové řešení umožňuje otevírat prostory bez jakéhokoli pevného rohového prvku a vytváří tak dokonalou a čistou kontinuitu mezi vnitřním a venkovním prostorem. Díky tomu je CP 130 ideální pro pokoje s výhledem.

Tento robustní systém umožňuje konstrukci velkých a stabilních posuvných oken a dveří s ventilační hmotností do 300 kg. Nabízí také estetickou štíhlou střední část. Kromě toho může CP 130 vyhovovat třídě odolnosti proti vloupání 2, což nabízí bezpečné a bezpečné řešení.

Více o systému najdete ZDE.

SYSTÉM CP 155

CP 155 je prvotřídní izolační posuvný a výsuvný systém navržený tak, aby vytvořil maximální skleněné plochy v kombinaci se zvýšeným komfortem. Sofistikovaný koncept splňuje vysoká očekávání uživatele ohledně optimální kvality, vysoké izolace a snadného ovládání.

Posuvný systém CP 155-High Insulation je speciálně navržen tak, aby vyhovoval požadavkům nízkoenergetických budov. Specifická varianta jednokolejky CP 155 dosáhla dokonce označení Swiss Minergie®.

Více o systému najdete ZDE.