Zimní zahrady na míru

Báječně padnoucí konstrukce

Nevyhovuje vaše představa zaběhlým standardům? Nejedná se o nic nereálného, stačí dorazit za námi! Nejenom že se pokusíme vyhovět všem vašim nevšedním přáním, ale i požadavkům terénu. S 20letou praxí dokážeme zohlednit veškeré faktory území, kde plánujete postavit zimní zahradu, tak aby vše sedlo tak jak má. Výsledkem je atraktivní atypický vzhled, široké konstrukční možnosti a kvalitní provedení.  

Dlouhá životnost a bezúdržbový provoz 

Pokud zainvestuje do kvalitní zimní zahrady navíc vytvořené na míru, vrátí vám to v podobě dlouhé životnosti. Péče o zimní zahradu je důležitá, ale nenáročná. Při pravidelném seřizování se těšte na dlouhodobé užívání bez nutnosti závažnějšího servisování. Prostor bude sloužit po několik generací.  

Posuvné nebo otočné stěny? 

Zastáváte posuvnou klasiku nebo si raději pořídíte otočné stěny, které ušetří prostor? Rozhodnutí je samozřejmě na vás. Vybírat můžete hned z několika typů skel, každý má své specifické výhody.  

Otočná stěna se, díky kloubům umístěných na každém skle, skládá podobně jako harmonika. Otevírání je zcela přirozené, které lze vybudovat do obou stran. Zasklít lze tak téměř neomezeně velký prostor bez svislých profilů, a to s jednoduššími požadavky na konstrukci. Naopak nevýhodou pro menší rozlohu může být veliký prostor nutný pro otevření.  

Pokud si nevíte rady, jsme vždy připraveni vám poskytnout odbornou pomoc. 
Nezodpověděli jsme vaši otázku? Doptat se nás můžete pomocí kontaktního formuláře zde.  

Zajímá vás cenový odhad zimní zahrady? Použijte jednoduchý konfigurátor

Váš Profiltechnik