Zimní zahrada jako součást obývacího prostoru

Možná jste vždy snili o tom, mít dům se zahradou. Možná už jste si tento sen dokonce i splnili. Ale člověk nerad stagnuje a zůstává ve stereotypu, co říkáte? Domov a obecně prostředí, ve kterém žijeme si zaslouží péči a pozornost víc než cokoli jiného. Aby taky ne! Právě to, jak a kde žijeme má vliv na osobní štěstí a pohodu. Pozvednout prostory, kde trávíme většinu volného času na něco výjimečného je rozhodnutí, kterého rozhodně nebudete litovat.

Zimní zahrada jako součást obývacího prostoru – Profiltechnik

Obývák de luxe

Místnost, kde trávíme nejvíce času bývá samozřejmě obývák. Ve chvíli, kdy máte náladu osvěžit a renovovat svůj domov, obvykle nestačí vyměnit závěsy. Co si takhle obývací místnost „přifouknout“ o několik metrů, prosvětlit o spoustu světla, a hlavně dodat šmrnc a eleganci díky křišťálově čistým proskleným stěnám?

Zimní zahrada jako součást obývacího prostoru – Profiltechnik

Zimní zahrada jako plnohodnotná místnost

Zimní zahrada nemusí být nutně jen rozšíření stávající místnosti. Izolace a technické zpracování, včetně materiálů vytvoří plnohodnotnou místnost se vším všudy. Toužíte-li tedy po místnosti navíc, je zimní zahrada ideální volbou. V zimě vás zahřeje, v létě zchladí a ukryje před paprsky.

Z vlastní zkušenosti víme, že zimní zahrada promění atmosféru celého domu. V létě umožní pohodlný vstup na zahradu, poskytne úkryt před sluncem či deštěm, a přesto neskončíte zavřeni mezi čtyřmi stěnami. Zákazníci často říkají, že mají díky přístavbě takový „dovolenkový“ pocit. My jim dáváme za pravdu. Grilování, rodinné setkávání, oslavy a další příležitosti si zaslouží příjemné zázemí. A ten zimní zahrada poskytne 365 dní v roce.

Poradit si umíme i s atypickými prostory a rodinnými domy jakéhokoli stáří. Dokážeme elegantně vyřešit stavbu zimní zahrady k rustikální chatě tak, aby do sebe oba dva prvky esteticky zapadaly.

Ozvěte se nám, rádi se podělíme o své 20 ti leté zkušenosti a zkrášlíme společně i váš domov!