Zimní zahrada aneb chladno na nás nemůže!

Období prvních chladných dní obvykle nikdo neoslavuje. Přitom je na podzimu tolik krásného! 

Rozumíme ale, že ve studeném větru, dešti či mrholení to není dvakrát příjemné. Ale barevné stromy, padající listí a západy slunce, které dobarví krajinu ještě o stupeň více, to už je jiná. A právě zimní zahrady poskytují celoročně plnohodnotnou místnost, ve které můžete trávit dny i večery v teple a suchu, a přitom se cítit ve spojení s  přírodou.  

Zimní zahrada aneb chladno na nás nemůže! – Profiltechnik

Úsměv i v dešti 

Žádné chmury vás neohrozí, pokud víte, jak nejlépe vyzrát na špatné nálady. Míváme je každý. Ale posezení v  útulném prostředí zimní zahrady  a k  tomu horká káva, čaj, aromalampa, dobrá kniha a něco chutného na zub, to spraví nejeden špatný den. Co říkáte? 

Zútulňujte!

A mimochodem, zimní zahradě sluší nejen letní zahradní nábytek s  grilem! Ale také měkký ušák, deky, svíčky a světélka, která si užijete hned po brzkém západu zimního slunka. 

Zimní zahrada aneb chladno na nás nemůže! – Profiltechnik

Technologie pro komfort 

V čem spočívá zpracování a vynikající vlastnosti zimních zahrad Profiltechnik? Díky izolačnímu trojsklu se chladu opravdu bát nemusíte. Pokud jste opravdu teplomilové, doplníme prostor příslušenstvím ve formě infrazářičů. Díky nim si lze užívat zahradu v teple domova po celý rok 

Investice do dobré nálady se vám vrátí několikanásobně, mnohokrát ročně a při správné údržbě klidně i po několik generací!  

Ozvěte se nám, vymyslíme individuální řešení právě pro váš dům, chatu či chalupu.