Výhody zimní zahrady na klíč

Ať už kupujete cokoli, je-li možnost zhotovení na míru, na klíč, nebo zkrátka vyrobené přímo pro vás, znamená to velkou přidanou hodnotu. V případě stavby zimní zahrady či zastřešené terasy tomu není jinak.

Existuje nespočet kombinací a variant zhotovení zimní zahrady či zastřešené terasy. Je více než záhodno takovou záležitost řešit opravdu individuálně. Zvolíte-li zhotovení od Profiltechniku, spolehněte se, že než se do stavby pustíme, zohledníme všechny možné faktory, které zajistí, že budete spokojení. 

Světová strana

Účel užívání zahrady, možnosti pozemku a další vlivy rozhodují o tom, kam stavbu umístíme.

Terén

Přípravné terénní práce provádíme my sami. Jelikož zhotovujeme vždy na míru, vyhnete se nesrovnalostem, které jsou při koupi zimní zahrady jako hotového produktu, naprosto běžné.

Vhodný materiál

Ať už po vizuální stránce, nebo vlastností. 

Volba správného systému

Německé kvalitní systémy Sunflex, které používáme pro realizaci nabízí celou řadu variant. Vybereme tu, která bude vyhovovat nejlépe.

Výběr vhodných doplňků

Ohřívače, klimatizace, stínění, elektrické zásuvky, osvětlení. Vhodné komponenty tvoří celek.

Estetika stavby

Zimní zahrady nepatří jen k novým domům. Při troše elegance sluší zimní zahrada nejen staršímu domu, ale i chaloupce. Vše je jen o správném projektování a výběru zpracování. 

Zohlednění obyvatelů domu a jejich komfortu

Malé děti, starší osoby či handicapovaní členové obyvatelstva domu hrají roli při výběru posuvného systému. Prahy, mechanika otevírání či posouvání, povrchy podlahy. Vybereme to, co vám bude nejlépe vyhovovat.

 

Ozvěte se nám v poptávkovém formuláři, nebo telefonicky.

Těšíme se na vás.