Proč zvolit zimní zahradu Profiltechnik vyrobenou na míru místo unifikované konstrukce

Uvažujete o přístavbě zimní zahrady, či zastřešené terasy? Jedná se o skvělou volbu. Nejen že získáte více obytného prostoru, ale bydlení si zpestříte úžasným prvkem. Kýžený úspěch přichází pouze za předpokladu, že se celý projekt vyvede. Výstavba zimní zahrady představuje jednorázovou investici, která může sloužit po několik generací. Základním předpokladem je profesionální provedení

Neopomíjíme ale ani estetickou stránku. Co nás odlišuje od ostatních? Minimalizujeme množství viditelného materiálu a zajistíme tak nerušený výhled, čisté linie a luxusní dojem. Je-li to možné, i příslušenství integrujeme do konstrukce. Poradíme vám se stínící technikou, osvětlením, vytápěním i jinými doplňky. Veškeré elektrické instalace jako bodové osvětlení či zásuvky jsou bezpečnostně uložené a konstrukce jsou uzemněné.

Proč zvolit zimní zahradu Profiltechnik vyrobenou na míru místo unifikované konstrukce - Profiltechnik

Proč věříme svým na míru vyráběným konstrukcím? 

Aby realizace proběhla hladce, je třeba ctít potřeby klienta, ale i potřeby terénu. 20 let praxe nás v Profiltechniku naučilo, že hotové konstrukce a stavby typu „šablona“ jsou často nedostatečně funkční a vyžadují následně mnoho péče, údržby i investic. Děje se tak právě z důvodu, že již při projektování se klientům nenabízí možnost zohlednit již dané podmínky. Spolehněte se, že zvolíte-li výstavbu na míru, během následujících let se vám vaše rozhodnutí mnohonásobně vrátí. 

Poskytujeme spolehlivý záruční servis a následnou pozáruční péči o zhotovenou zimní zahradu i veškeré další výrobky. Stejně jako kterákoli stavba, i zimní zahrada potřebuje údržbu. V Profiltechniku nabízíme možnost uzavření servisní smlouvy, která vám i po uplynutí záruky garantuje periodicky se opakující kontrolní servis.