Proč si pořídit zimní zahradu nad bazén

Bazén na zahradě. Není lepšího místa pro zchlazení za horkých letních dnů. Co když ale počasí nevychází přesně tak, jak byste si přáli? Nikdo se přeci nechce koupat ve studené vodě, natož si nechat překazit romantický večer v bazénu se svým drahý protějškem.

Už žádné koupání ve chladné vodě

Přesně tak. Výstavbou zimní zahrady nad vaším bazénem zabráníte situacím, kdy radši koupání odložíte kvůli chladnému počasí – její kouzlo totiž spočívá v udržování stálé teploty. Vzhledem k využití izolačních skel si tak budete moci zaplavat i když zrovna venku není nejlépe. V opačné situaci, kdy je pro změnu teplota příliš vysoká, zimní zahrada nabídne precizní odvětrávání, tudíž se nebudete cítit jako ve skleníku.

Navíc po celý rok

Jednoduše koupání kdykoliv. Máte na zahradě půl metru sněhu? Žádný problém – zimní zahrada vám díky svým izolačním schopnostem umožní domácí koupání třeba i v lednu. Teplota vody i vzduchu v prostoru vašeho bazénu zůstanou vždy na požadované úrovni a husí kůže se tak rozhodně bát nemusíte. Pokud má váš partner narozeniny v zimním období, tak rozhodně můžete naplánovat romantický večer v bazénu při svíčkách.

Konec vybírání spadaného listí a mrtvého hmyzu

Věčný problém nekrytých bazénů. Není nad to si zaplavat v krásně čisté vodě – takový pyl, listí anebo třeba hmyz nikdo v bazénu nechce. Možným řešením tohoto problému je bazén pravidelně přikrývat. Pokud ale zapomenete, tak se čištění nevyhnete. Stoprocentní jistotu koupání v čisté vodě získáte výstavbou zimní zahrady nad vaším bazénem – vytvoříte tak prostor, který eliminuje zmiňované neduhy a zajistí tak koupání bez nezvaných hmyzích hostů anebo jiného nepořádku.

Co tedy přináší zimní zahrada nad bazén? Maximální komfort pro vaše koupání. Počasí přestane hrát roli při rozhodování, zdali se jít koupat anebo ne, a navíc se budete vždy moci těšit na křišťálově čistou vodu bez nečistot.

Pokud vás trápí přesně tyto problémy, tak se nám neváhejte ozvat – stačí vyplnit poptávkový formulář a my se postaráme o vaše bezstarostné koupání.