Proč si pořídit zastřešení terasy?

K čemu slouží vaše terasa či balkon?

Terasa či balkon neslouží jen na sušení prádla. Že ji používáte jen pro praktické účely? Škoda. Možná je to tím, že jste si ji nezařídili tak, aby k trávení času vybízela. Útulnost a čistota také hrají ohromnou roli. Vytřete a zameťte podlahu, urovnejte květináče, vyhoďte to, na co se jen práší. Získáte nový prostor třeba pro stoleček a dvě židle.

Proč si pořídit zastřešení terasy? – Profiltechnik

Posezení na terase i za deště

Pokud nemáte k dispozici zahradu a prší, může vás především v teplých měsících zamrzet, že trávíte čas uvnitř. Díky zastřešené terase grilovačku či setkání s rodinoou a přáteli nebudete muset odsunout na další den a oslavu s klidem uspořádat na čerstvém vzduchu.

Léto déle, jaro dříve – díky zastřešené terase

Zastřešená terasa přičte k venkovní teplotě vždy pár stupínků navíc. Někdy více, někdy méně. Pravdou ale je, že k našim klientům, kteří se pro zastřešení terasy rozhodli, přichází jaro o několik týdnů dříve a léto s nimi zůstává také o několik týdnů déle. Chladné vítr typický právě pro tato dvě roční období odstíní skleněné posuvné zdi a termoizolační schopnosti skel zajistí příjemné teplo.

Proč si pořídit zastřešení terasy? – Profiltechnik

Zastřešení terasy a balkonu pro odhlučnění

Ticho a klid léčí. Zastřešení terasy či balkonu využívají klienti i tehdy, potřebují-li z nějakého důvodu odhlučnit místnost od vnějšího ruchu. Máte balkon směrem k hlučné silnici, baru s nočním provozem nebo ke sportovnímu hřišti? Právě tyto zvuky dokáže naše zastřešení spolehlivě vytlumit.