Připravte zimní zahradu na léto

Zkontrolujte elektriku

Zásuvky, světla, infrazářiče a další přívody energie nechte zkontrolovat klidně profesionály. Nezapomínejte, že i my v Profiltechniku jsme tu pro vás. Realizací naše starost nekončí, pravidelný servis a kontrola je potřeba stejně, jako třeba u auta. Totéž platí o posuvném systému a jeho kontrole. 

Připravte si stín

Neplánujete pravděpodobně proměnit svou zimní zahradu v saunu, že? Máte-li od loňska porouchanou klimatizaci, markýzu či rolety, je čas připravit. Zimní zahradu si bez stínění v létě neužijete. Rozhodně je vyřešte, než začne slunko pálit. Ozvěte se a vymyslíme nejlepší možné řešení. Stínící technika je naše parketa

Připravte zimní zahradu na léto - Profiltechnik

Připravte si topení

Co si budeme povídat, často jsou české večery a noci chladné. Možná jste už pár sezón bez ohřívače zažili, takže víte, o čem mluvíme. Infrazářič či ohřívač může být nedílnou součástí zimní zahrady po celý rok. A často také designovým doplňkem. Poradíme vám od výběru po instalaci. 

Zasaďte si novou floru 

Co by to bylo za zimní zahradu bez dávky přírody v květináčích a truhlících? Při vaření se budou jistě hodit bylinky. Podstatné je poskytnout každé rostlině prostředí, které je pro její růst nejvhodnější.  

Čistota nadevše

Velký úklid je nutnost. Ujistěte se, že je zahrada v perfektním stavu, co se týká čistoty. Pyl, mechy, staré listí, prach… Vše, co by si mohlo „žít svým životem“ je potřeba odstranit. Systém i materiály vám za to budou sloužit klidně po generace!

Nakofigurovat zimní zahradu