Posuvné stěny jako interiérový doplněk i funkční sluha

Posuvné stěny řeší mnoho nežádoucích situací vzniklých při obývání místnosti s  vícero účely. Potíže s  rozdělením obytného prostoru mezi všemi příslušníky rodiny či kanceláře, jsou posuvné stěny ideálním řešením. Krom praktické stránky věci, dokáží být správně zvolené posuvné stěny velmi efektním a vkusným doplňkem interiéru. 

Posuvné stěny jako interiérový doplněk i funkční sluha – Profiltechnik

Jaké jsou benefity posuvných stěn v interiéru? 

Odhlučnění 

Ať už se jedná o jakékoli zvukové vjemy, stěna dokáže spolehlivě ztišit prostor kolem sebe. Velké kancelářeopenspace, nebo i domácí kancelář je jedním posunutím stěny místem pro koncentraci a ničím nerušené telefonické hovory.  

Vytvoření soukromí 

Soukromá místnost v salonu, jednací místnosti, oddělení dvou lůžek stěnou… důvodů, proč vytvořit jedním pohybem soukromí je mnoho. Posuvná stěna tento požadavek splní během sekundy.  

Designový doplněk 

Postavit pevnou, klasickou zeď nemusí být ideálním řešením ve chvíli, kdy by vás připravila například o světlo, přísun vzduchu či opticky místnost zmenšila v  neprospěch interiérového designu. V  těchto chvílích plní posuvná stěna roli dokonalého řešení i z  hlediska designu.  

Místnost navíc  

Posuvná stěna vám jednoduše vytvoří místnost navíc kdekoli, kde ji potřebujete.  

 

Nevíte-li si s  projektem rady, ozvěte se nám a společně vymyslíme to nejlepší možné řešení!