Posuvné stěny a jejich využití v interiéru

Rozdělení místností 

Potřebujete rozdělit velký prostor na několik místností nenápadným a elegantním způsobem? Posuvné stěny v  interiéru poslouží jako ideální nástroj. Systémy se zapuštěnou kolejnicí do podlahy zajistí bezbariérový prostor. Můžete si být jisti, že o práh nikdy nezakopnete. Systém umožňuje i skládací stěny, které jsou velmi praktické. V  nabídce disponujeme systémy, které mají posuvné boční, středové, rohové panely, nebo jejich kombinaci. Další variantou jsou posuvné otočné systémy, které jsou velmi nenáročné na okolní prostor.  

 

Oddělení kancelářských prostor 

Open office je poslední léta velký trend, co se týká pracovních prostředí. Má ale i své nesporné nevýhody. Rozrostl se váš tým o nové zaměstnance? Začínáte se navzájem během pracovní doby rušit? Oddělte své pracovní prostory posuvnými stěnami a vytvořte si tak trochu více klidu a soukromí.  

Šatna 

Sen nejedné ženy je veliká, přehledná šatna. Máte-li dostatečně velkou ložnici, komoru, nebo jiný prostor k  dispozici, využijte ho pro praktické účely šatny. Posuvné stěny jsou ideálním řešením, jak takový prostor oddělit a ušetřit si složité stavební práce. Díky posuvným stěnám bude prostor větraný a světlý. A vy ušetříte místo ve zbytku domu či bytu, který dosud zabíraly skříně a komody.

 

Bezbariérový přechod 

Nemusíte se obávat prahů, o které děti či senioři snadno zakopnou. Potřebujete-li zajistit v  prostoru bytu či domu bezbariérový prostor kvůli vozíku, taktéž to není pro systém posuvných stěn problém.  

 

Přístup na balkon/zahradu 

Posuvné stěny klienti volí i z důvodu, že jim umožňují přiblížit se ke své zahradě či terase, aniž by se museli obtěžovat otevíráním standartních dveří a oken. V  letním období rozšíříte obytnou plochu o terasu, snadno můžete jíst venku, nebo se schovat před sluníčkem. V  zimě oceníte velké množství světla, které díky posuvným stěnám do prostoru proniká. Sklo, ze kterého jsou posuvné stěny vyrobeny mý vynikající izolační schopnosti, a tak se můžete těšit i z  tepla, které přinese do prostoru i jen trocha slunečních paprsků.