Podzimní doplňky do zastřešené terasy

Pokud nejste milovníci přicházejícího chladného období podzimu a zimy, a přesto byste rádi byli „jednou nohou“ venku, je zastřešení terasy to, co byste měli zvolit! 
 
A aby vám na terase bylo hezky, pohodlně a teploučko, dejte si práci s  vybavením. Nemusí nutně stát desetitisíce. Stačí pár drobností, ale efektu si užijete až až. 

Podzimní doplňky do zastřešené terasy – Profiltechnik

HYGGE pro terasu 

Kožešina, měkoučká deka, pohodlné křeslo a šálek kávy či čaje. Takhle relaxují ve Švédsku ve stylu HYGGE. A že to umí! Vždyť právě Švédsku vládne chladné počasí většinu roku. Tak proč se neinspirovat? 

Jak voní podzim 

Pár svíček s vůní jablek, skořice či jehličí dokreslí nádherně se zbarvující přírodu venku.  

Podzimní doplňky do zastřešené terasy – Profiltechnik 

Světélka dodají útulnost 

Světelné řetězy se dají pořídit doslova „za pár stovek“. Interierový design je neopomíná prakticky do žádné místnosti. A to je moc dobře! Malá dávka teplého světla v několika místech v prostoru dodá opravdu atmosféru. Zastřešenou terasu nevyjímaje!  

Zvolte třeba variantu na baterku, která je bezpečná a navíc mobilní, jelikož zásuvka nebo přístup ke zdroji může být na terase problém. 

Kus podzimu ve váze 

Do vázy dejte jeřabiny, pár červeno žlutých listů, větvičku ze smrku a podzimní dávka útulnosti je doma! 


Teplo i po létě 

Jste-li teplomilové a deka vám pro zahřátí nestačí, zainvestujte do ohřívačů, infrazářičů či topení. Opravdu se to vyplatí. Vyřešit topení a vyhřívání umíme v  Profiltechniku velice elegantně a efektivně. Navíc vás od relaxu na terase neodradí ani chladnější večery v  létě.