Neomezený výhled díky systému s vynikajícími vlastnostmi Hi-Finity

Design Hi-Finity patří mezi ty nejlepší. Díky systému tohoto typu dosahujeme mimořádně štíhlé, elegantní plochy i v opravdu velkých měřítkách.  

 
Otevřený roh Hi-Finity 

Jako jeden z mála, nabízí systém Hi-Finity i možnost otevřeného rohu. Takový prostor získá dojem ještě vzdušnějšího a otevřenějšího dojmu. Nebývalý prvek propojí dům a okolí jako žádný jiný.  

Energetická nenáročnost  

Minimalistický design je nejen velice elegantní, ale také nabízí nedocenitelnou výhodu, co se týká energetické náročnosti. Díky těmto schopnostem je nejlepší možnou volbou pro nízkoenergetickou stavbu současnosti.  

Tyto parametry v kombinaci s nízkou energetickou náročností a minimalistickým designem činí ze systému Hi-Finity nejlepší volbu pro nízkoenergetickou architekturu současnosti. 

Tenkost není na úkor bezpečnosti 

Posuvné dveře disponují i přes svou tenkost vysokou bezpečností. Vrstvené sklo dosáhne až na úroveň RC2 v odolnosti proti vloupání. Stěny zamykají robustní čepy a háky, které lze ovládat tlačítkem nebo dálkovým ovládáním. 

Nadstandartní výška i šířka nejsou v tomto ohledu tedy problém. Na nosnosti ale systému neubere. I přes minimální pohledové šířky profilů umožňuje vysoká únosnost systému posuvná křídla s hmotností až 700 kg a fixní zasklení až 1200 kg

Rádi vám poskytneme veškeré informace a také vyhodnotíme, zda je právě systém Hi-Finity ten pravý pro váš účel.