Nadělte si k Vánocům místnost navíc

Některé dárky do dárkového balení nezabalíte. Místnost navíc k vašemu domu je jednou z nich. A přesto udělá pod stromečkem radost, jako máloco. 

Dárek, který slouží celý rok 

Investujte do dárku, který udělá radost déle než pár chvil po rozbalení. Vyberte něco, co budete užívat celý rok. Postavte si zimní zahradu. Nenechte se mýlit názvem. Zimní zahrada nemusí mít se zimou společného vůbec nic. Ba naopak! Teplo. Atmosféra. Útulnost. To jsou přívlastky zimní zahrady.  

Nadělte si k Vánocům místnost navíc - Profiltechnik

Zimní zahrada jako dárek? ANO! 

Čím dál častěji klienti investují do vylepšení domova, jakožto smysluplného a užitečného dárku. Vědomě zvyšovat kvalitu životní pohody je cesta ke kvalitnějšímu životu. Zemní práce, přípravu projektu a vše, co je k  úspěšnému dokončení potřeba, zařídíme. Jak vypadá průběh projektu, to se dozvíte zde. Na trhu jsme již 25 let, a tak věříme, že v  nás důvěru můžete vložit naprosto bez obav. :-) Ozvěte se nám telefonicky nebo přes poptávkový formulář.  

Nadělte si k Vánocům místnost navíc - profiltechnik

Plnohodnotná místnost pro nejkrásnější chvíle 

Jste milovnicí interiérového designu? Zimní zahrada si o vyladěný dekor přímo říká. Spousta světla a variabilního prostoru poskytuje volnou ruku vaší fantazii. Ano, nejkrásnější bývá vánoční výzdoba. Jen si představte svíčky, světélka, ohřívač pro dlouhé noční posezení, teploučké deky, polštáře a útulnost na maximum. 

Pokud se rozhodnete nyní, do Vánoc to ještě zvládneme.  
A když to bude později, alespoň se máte nač těšit. 
 
Váš Profiltechnik