Koupání v bazénu po celý rok

Zimní zahrada poslouží nejen jako prostor pro posezení či pěstování zeleně. Zimní zahrada je velmi oblíbeným prvkem pro zastřešení bazénů. Nejen že je perfektně funkční a praktická, ale především skvěle vypadá!

Čištění bazénu od listí? Minulost.

Jste-li stávajícím majitelem venkovního bazénu, není potřeba vám pravděpodobně potřeba sáhodlouze vysvětlovat, jaké výhody přináší zastřešení. Zastřešení vám především ušetří hodiny a hodiny práce s čištěním vody. Listí, hmyzu, větviček a dalších možných návštěvníků ve vodě bazénu se zkrátka ubránit nelze.

Rodinné wellness u vás doma

Přítomnost bazénu v přímé blízkosti v nás podvědomě probouzí pocit uvolnění a relaxace. Voda jakožto element dle Feng Shui čistí energii v domě či bytě. A teď si představte celý bazén! Zimní zahrada s bazénem vás osvěží po náročném pracovním dni, poskytne útočiště, když nebudete mít náladu a přivítá rodinu či přátelé při společných setkáních.

Konstrukce nad bazén si žádá odborníky

Zimní zahrada pro zastřešení bazénu vykazuje několik specifik. Především od začátku kalkulujeme s tím, že se bude bezprostředně potýkat s chlorem a dalšími prostředky pro chod bazénu. Je třeba tomu přizpůsobit výběr veškerých materiálů, ideálně nerezové. V neposlední řadě je v tomto prostoru větší vlhkost a díky tomu zastřešení vyžaduje adekvátní údržbu.

Obraťte se s plnou důvěrou na nás, rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.