Kolik stojí zimní zahrada?

Kolik to stojí – otázka, se kterou se pravděpodobně setkáváme nejčastěji. A to ať člověk nakupuje jídlo, oblečení anebo třeba elektroniku. Projektování zimních zahrad je ale zcela odlišná záležitost. Nejedná se o hotový produkt – vše je vytvářeno na míru a výsledná cena je tvořena požadavky samotného klienta.

Každá je jedinečná

Aneb flexibilita a variabilita v praxi. Přeci jenom – proč mít na zahradě to samé co jste viděli u sousedů? A o tom to přesně je! Zimní zahrady vytváříme tak, aby každá byla originál. Neměla by tak nastat situace typu, kdy jdete po městě a potkáte někoho se stejným kabátem. Právě kreativita jednotlivých klientů vdechuje projektům jejich osobitost a jedinečnost.

Individualita je klíčová

Malá, velká, přistavená či samostatná. Bude se stavět oddělený objekt na ploše, která potřebuje vyrovnat anebo máte pro nás vše připravené a můžeme se vrhnout do práce? Je v plánu menší prostor pro vaše rostliny anebo druhý obývací pokoj s honosnou dřevěnou podlahou? Ať tak či onak – podstatný vliv na výši celkové ceny tvoří použité materiály, barvy a dispozice vašeho pozemku.

Neznáme slovo nelze

Fantazii se meze nekladou. Jakýkoliv nápad má svůj potenciál. Stačí vyplnit poptávkový formulář, nastínit vaši představu a my se postaráme o zbytek. Plánujete obohatit terasu o zastřešení anebo rovnou rozšířit vaše bydlení o další prostor? Žádný problém – po předání návrhu je pouze otázka času, než jej převedeme do reálných čísel.

Svižný průběh

Není čas ztrácet čas a práce nám jde od ruky. Vůbec se nemusíte stresovat, jelikož vám předběžnou kalkulaci zašleme již druhý den. A pokud ne? Akorát se doptáme na nějaké detaily, které by byly nutné pro realizaci projektu. Rádi děláme práci rychle a od toho se odvíjí i zbytek procesu – ten zabere od dvou do tří měsíců v závislosti na složitosti. Zkrátka od papíru přes technické nákresy až k montáži do čtvrt roku.

Od nuly do nekonečna

Asi takový je interval nákladů na vyhotovení. Malý projekt v podobě zastřešení si rozhodně vyžádá méně financí než kompletní přístavba moderního prostoru. Otázkou zůstává, zda si dopřát luxusu méně anebo více – to závisí jen a jen na vás a komplexnosti vašich idejí. 

UložitUložit

UložitUložit

UložitUložit

UložitUložit

UložitUložit