Jak si zútulnit balkon

Zasklením či zastřešením nemusí projekt končit. Popusťte uzdu své fantazii, nebo si splňte sen o místnosti v  designu, o kterém přemýšlíte už věčnost. Líbí se vám v  obchodech s  nábytkem a dekorem například styl provance? Nebo milujete moderní jednoduchost, ale prostory bytu vám nedovolí splnit si ho? Směle si „vystajlujte“ alespoň balkon! 

 

Jak si zútulnit balkon – Profiltechnik

Ve stínu a soukromí 

Nejen kvůli regulaci slunce a světla, ale především pro větší soukromí doporučujeme zvolit formu stínění, které se vám líbí nejvíce. Vyberte si dle zvoleného stylu či designu, případně vám se stíněním rádi poradíme u nás v Profiltechniku

 

Pohodlíčko pro povaleče 

Pohodlný nábytek nesmí chybět na žádné terase, či balkonu. Milujete-li se rozvalovat, co takhle pár palet přikrytých matrací? Pokud preferujete posezení, kompaktní židličky se stolkem budou to pravé ořechové.  

Jak si zútulnit balkon – Profiltechnik

Hra světla a stínu 

Přes den toho se světly moc nevymyslíme, ale když se sešeří, přichází pravá chvilka pro svíčky, lucerničky, světelné řetězy, svícny a další radosti. Kdo by nemiloval plápolající ohýnek? 

 

Kousek přírody do každého balkonu 

Pokud nejste zkušení zahradníci či pěstitelé, nahraďte živé rostliny vkusnými umělými, nebo třeba jen zvolte potah s  dekorem listů či květů pro polštáře, závěsy či jinou dekoraci. Příroda na vás alespoň trochu dýchne.  Za opravdovou divočinou vyrazte raději na výlet. 

 

Pelíšek pro mazlíčka 

Kočky, psi i další mazlíci se taky rádi vyhřívají! Máte-li děti, budou jistě nadšené, když změní prostředí, kde se zvířátkem tráví čas. Pořiďte chlupáčům ležení na balkon, nebo venkovní voliéru. Zaručujeme, že i vás to na balkon potáhne více.  

 

Teplo i v zimě 

Vhodný ohřívač či kamínka vám dovolí trávit na balkoně čas třeba i ve velkém chladnu. V  restauracích také rádi sedíme venku i v  zimě, tak proč si tento luxus nedopřát i doma? S  vytápěním vám velice rádi poradíme u nás v  Profiltechniku.