Jak si zpříjemnit léto v zastřešené terase

Zastřešení přináší terase zcela jiný rozměr. V létě může sloužit nejen k opalovaní, ale i jako úkryt před sluncem, poskytne jedinečný prostor pro letní večery, odhluční místnost za ní a mnoho dalších benefitů. Jak si zpříjemnit léto? Tady je pár ověřených tipů.

 

Stínění

Rolety, markýzy, žaluzie, záclony či závěsy – ať už zvolíte kteroukoli formu zastínění, věřte, že v letním období se bez něj neobejdete. Příjemný chládek a také soukromí vykouzlí jedna dvě. V Profiltechniku vám rádi doporučíme, poradíme i nainstalujeme tu nejvhodnější variantu. A to ať už v případě nové realizace, nebo i dodatečně.

Jak si zpříjemnit léto v zastřešené terase – Profiltechnik

Gril

Bydlíte-li v bytovém domě a jste vlastníkem terasy, bez grilování si letní sezónu asi neumíte představit. Pár pravidel byste ale měli dodržovat. Třeba to, že jste-li obklopeni sousedy, rozhodně volte gril plynový, abyste neobtěžovali sousedy dýmem. 

Jak si zpříjemnit léto v zastřešené terase – Profiltechnik

Ohřívače

Chladnější večery nejsou v našich zeměpisných podmínkách nic výjimečného. Proto je dobré být na ně připraven! Když deka nebo vrstva oblečení navíc nestačí, ohřívače jsou to pravé

Zahradní nábytek

Když přijde na vybavení domova, řídíme se heslem: Pohodlí nade vše. Který to bude, je jen a jen na vás. Rádi si čtete? Pořiďte si pohodlné křeslo. Preferujete opalování, meditaci nebo si rádi dáte šlofíka? Pohodlné lehátko, či rozměrnější matrace bude to pravé. 

Jak si zpříjemnit léto v zastřešené terase – Profiltechnik

Zastřešení

A co když zatím zastřešenou terasu vůbec nemáte? 20 let zkušeností nám prokázalo, že výhody, které zastřešení má, jsou nedocenitelné. Získáte nejen zajímavý prvek pro vzhled domu, ale také obytný prostor navíc. Krom toho, léto pro vás může začít o měsíc dřív než pro ostatní. A také bude o měsíc déle končit. Díky stěnám a kvalitním sklům slunce prohřeje prostor natolik, že vás chladnější venkovní teplota neovlivní. 

Ozvěte se nám, rádi s vámi prokonzultujeme variantu na míru. 

Váš Profiltechnik