Jak na oázu odpočinku v centru Prahy?

Velké město nikdy nespí a najít (nejen) v centru Prahy místo, kde pocítíte klid a pohodu není často jednoduchý úkol. Co kdyby ale mohl být? 

Střešní prostor, o kterém se vám nesnilo 

Máte to štěstí, že bydlíte v  podkrovním bytě s  přístupem na střechu či střešní terasu? Nejeden soused by si to s vámi jistě rád vyměnil! Přesto si v  našich zeměpisných podmínkách užijeme terasbalkonů po velmi krátkou dobu. Máme recept, jak využívat střešní terasu celoročně. Odpověď zní: zimní zahrada či zastřešení vaší terasy. Představte si tu nádheru. Zimní výhled na zasněžené střechy z  tepla a pohodlí s  voňavou kávou či čajem v  ruce.  

Systém posuvných stěn, které tvoří zimní zahradu či obklopují terasu, je schopen být plnohodnotnou místností po celý rok. Údržba ani výstavba prostoru nejsou nijak odlišné od běžné místnosti. Zážitek z  pobyt u v něm se ale liší v  mnohém. Přidáte-li do prostoru zeleň, příjemné osvětlení a designový pohodlný nábytek, zhmotní se vám i ty nejvzdálenější představy o oáze klidu přímo před očima.  

Pak už stačí jen pozvat rodinu a přátelé a užívat si domácí pohody naplno! 

Proměňte balkon či lodžii 

Posuvné stěny dokáží zázraky i s  vaším balkónem či lodžií. Mnoho našich klientů si díky tomuto systému rozšířilo obytný prostor svých bytů. Na každém metru záleží a my víme, jak je správně využít. Díky posuvným stěnám si vychutnáte lenošení na terase a lodžii o několik týdnů déle. Prostor v  něm se příjemně vyhřeje a vy si i tak stále užíváte čerstvého vzduchu. Systém posuvných stěn můžete také využít pro účely čistě technické, jako je hluk z  ulice, nebo máte-li terasu na návětrné straně.  

Ať už se rozhodnete pro jakékoli řešení, vězte, že kvalitní zpracování a profesionální montáž je základ pro opravdu funkční prostor. Taktéž se nevyplácí jít tou (často až podezřele) levnou cestou. My v  Profiltechniku máme letité zkušenosti a rádi vám pomůžeme vybrat to nejlepší pro vás. Celý projekt realizujeme na míru a může být hotov již za 6 týdnů. 

 
Neváhejte se nám ozvat pro více detailů!