Jak na domácí kancelář pomocí posuvných stěn

Asi není potřeba mít stůl rozdělený na sektory jako vědec ve filmu Jak básníci přicházejí o iluze. Přesto je pracovní prostředí pro náš výkon velmi podstatné. Někdo vyžaduje klid, někdo rád poslouchá hudbu, někdo nedokáže pracovat na neuklizeném stole, někdo naopak chaos na pracovní desce potřebuje.  

Všichni máme společné jedno – potřebujeme mít prostor, který si přizpůsobíme dle svých potřeb. Postavte si svou vlastní domácí kancelář

Jak na domácí kancelář pomocí posuvných stěn – Profiltechnik

Jedna stěna vyřeší vše 

„Na pracovnu tu už není místo!“, naříkáte si? Nemáte-li dostatek místností ve svém domě či bytě, abyste si zařídili pracovnu, nezoufejte. Naštěstí lze vyřešit i takovou situaci. Posuvná stěna rozdělí opravdu jakýkoli prostor. Můžete postrádat pár čtverečních metrů z  obýváku, terasy, či jiné místnosti? Pak je po problému.  
 
Domácích kanceláří jsme vytvořili celou řadu. Ze zkušenosti víme, že jde o rychlý, nekomplikovaný projekt, který ani při výstavbě neomezí chod vaší domácnosti. Vaše zbrusu nová pracovna bude na světě jedna dvě. Poradíme si i s  atypickým prostorem. 

Jak na domácí kancelář pomocí posuvných stěn – Profiltechnik

Posuvné stěny jako módní doplněk 

Posuvné systémy nabízí hned několik variant. Ať už po technické, či vizuální/barevné stránce. Stěny a užité materiály fungují i jako izolant zvuku. Na koncentraci budete mít naprostý klid.  

Tak co říkáte, jak vám to zní?  
Máte-li jakýkoli dotaz, budeme moc rádi, když nás zkontaktujete! 

Tým Profiltechnik