Interierové trendy 2019

Šach mat?

Matné povrchy zachvátily karoserie aut před několika lety, matná vládne i kosmetickému a módnímu průmyslu. Dostává se ale už i do interiérů, především do kuchyní. Konkrétně tmavým barvám matné provedení sluší opravdu moc. Matný povrch připomíná samet, který je znám pro svou hebkost. Matný nábytek, tmavá matná výmalba místnosti v pozadí a doplňky propůjčí útulný dojem zimní zahradě.

Interierové trendy 2019 – Profiltechnik

I zimní zahrada může být smart

Chytré domácnosti jsou na českém trhu více méně nováčkem. Přesto některé z prvků, které nám mají zjednodušit život nestojí velké peníze. Co se týká zimních zahrad a zastřešených teras, naši klienti si nemohou vynachválit automatické osvětlení či automatickou stínící techniku.

Elektický styl v zastřešené terase

Moderní dekor má mnoho jmen. Elektický styl je jeden z nich a patří mezi ty, co z módy nevyjdou nikdy. Proč? Princip elektického stylu spočívá ve zkombinování zdánlivě neslučitelných prvků, barev, povrchů a jiných stylů. Avšak jako celek působí velmi efektně, je-li proveden s citem. Bez vkusu a citu totiž vznikne jen barevný a kýčovitý zmatek. Zimní zahradu tak můžete uchopit i více kreativně, než jen proutěným nábytkem a zelení. Experimentujte!

Interierové trendy 2019 – Profiltechnik

Béžová se opět probouzí

Trend všude přítomné šedé vás za srdce nechytil? Béžová je její nový nástupce. Ne že by béžová, kdy znamenala krok vedle, ale několik sezón jsme ji neviděli a celkem se těšíme na její návrat. Zimní zahrady prosvětlí a zároveň jim dodá teplý tón. Až se budete vyhřívat na sluníčku, neřeže do očí tak, jako třeba bílá. Vsaďte třeba na béžové závěsy, zastíní místnost tak akorát a dobře se kombinuje skoro s každou další barvou.