Hi-Finity – užijte si výhled, který vás neomrzí

V běžné domácnosti mají lidé okna. Kdo si ale potrpí na špetku luxusu, může do svého obydlí zakomponovat okna nové generace. Nejedná se ale úplně o klasická okna. Hovoří se o prosklených stěnách, které vám otevřou venkovní prostory stiskem tlačítka z pohodlí pohovky.

Zdi cihlou nepoznamenané

Stěny tak, jak je neznáte a náhrada oken v jednom. Hi-finity jsou posuvné stěny, které nejen boří mýtus, že zeď musí být cihlová. Zároveň ukazují, že okna mohou nabýt jiných rozměrů, a to v rozsahu celé stěny. Spojením těchto dvou aspektů dostanete prosklenou plochu, která zboří hranice místnosti.

Elegantní, moderní, pohodlné

Posuvné stěny dodají vašemu obydlí nebývalou eleganci a modernu. Nízký profil hliníkové konstrukce zaručí, že skleněná tabule bude překrývat drtivou většinu plochy – vytvoří tak atmosféru otevřeného prostoru, který nerušeně propojuje exteriér s interiérem.

Samotné otevírání stěny je pak úplná pohádka – stačí zatáhnout za rukojeť anebo si dopřát pohled na automatizované otevření. A to bez námahy – stačí stisknout tlačítko z pohodlí pohovky a o zbytek se postarají skryté elektrické pohony.

HI-Finity - Profiltechnik

Vyhoví i nejnáročnějším

Pouze stěna nestačí, ale roh by se líbil více? Žádný problém – varianta otevřeného rohu probudí ve vašem prostoru pocit absolutního splynutí s venkovním prostředím. Z hlediska designu se jedná o naprostý ideál současnosti – dokáže vyhovět i těm nejsložitějším požadavkům.

Konstrukce rámu umožňuje vskutku famózní výsledky. Posuvné stěny zvládnou hmotnost do 700 kg, čímž vytvářejí enormní průchod do venkovních částí.  Nepohyblivé skleněné plochy mohou dosahovat váhy až 1 200 kg, což umožňuje dosažení čistého uhlazeného dojmu bez rušivých prvků.

Bezpečnost především

Zloději rozhodně vyhráno nemají. Při navrhování posuvného systému inženýři kladli důraz na bezpečnost. Výsledek jejich práce dal vzniknout unikátnímu zamykacímu mechanismu, který zaručí vysoký standard bezpečnosti.

A to nejen v osobním bydlení

A co třeba moderní zázemí ve firmě? Hi-finity posuvné stěny neznamenají pouze vstup na terasu. Máte vidinu moderní zasedačky anebo transparentního pracovního prostředí? Proč ne – vneste do firmy moderního ducha.

Tři v jednom

Aneb okno, dveře a stěna zároveň. Ať již přemýšlíte o modernizaci domácnosti, anebo kancelářských prostor, tak posuvné stěny rozhodně stojí za zvážení. Tento minimalistický prvek vám ukáže, že stěny se nemusejí bourat, ale stačí je vysunout a dosáhnete stejného výsledku. A to pohodlně, elegantně a především bezpečně.