Díky čemu slouží zimní zahrada celoročně?

Valná většina zákazníků od zimní zahrady očekává především atypický a zajímavý prostor u domu. Ale čeká vás víc než to! Plnohodnotná místnost se vším komfortem, ideální teplotou, denním světlem a v obklopení přírody.

Jak toho docílíme? 

Kvalitní sklo hraje prim 

Perfektní izolaci zajistí izolační dvojskla a trojskla. Dle vybraného typu posuvné či posuvné otočné stěny docílíme různých izolačních schopností. A to, jak co se týče teploty, tak izolace hluku

Letní sezóna pro vás díky zimní zahradě neskončí prvním chladnějším větříkem. A stejně tak z  druhé strany – letní sezóna pro vás začne o několik týdnů dříve než pro sousedy. Pravdou ale je, že máte-li zimní zahradu, teplotní a povětrnostní podmínky venku vás přestávají zajímat. Stanete se vládcem počasí ve svém vlastním domě. 

Klimatizace a infrazářiče pro ideální teplotu zimní zahrady 

 
Teplotu lze v  zimní zahradě regulovat stejně jako v  běžné místnosti. Klimatizace zpříjemní tropické dny a infrazářiče promění zahradu v  teploučké zázemí, i když bude přímo za sklem hromada sněhu.  

 

Interiérový designer se vyřádí na maximum 

A jedna z  nejlepších vlastností zimní zahrady? Zhmotněte si atmosféru, po které toužíte.

Variabilita prostoru umožňuje proměnit zimní zahradu z  letního resortu v  útulné měkoučké hnízdo, kde si můžete hovět s voňavým nápojem. Dařit se zde bude mnoha rostlinám. Hra se světélky, lampičkami a svíčkami zimní zahradě také moc sluší. 

 

Hlavní výhody zimní zahrady – sečteno podtrženo 

  • Perfektní izolace díky izolačním dvojsklům a trojsklům. 
  • Konstrukce využívá výstužné prvky i okapový systém 
  • Střecha bez příčného členění až do plochy 3500 mm. 
  • Posuvné anebo skládací systémy bočních stěn 
  • Dlouhá životnost a bezúdržbový provoz díky kvalitním materiálům.