7 důvodů, proč proměnit zimní zahradu v domácí wellness

Jeden z oblíbených způsobů, jak naložit se zimní zahradou je vytvořit si luxusní domácí wellness. Zdá se vám to jako nesplnitelný sen? Připadá vám to jako zbytečný luxus? Ale jděte… Dopřejte si pro sebe to nejlepší! 

Absolutní soukromí v zimní zahradě 

Jediné, co vás bude moci rušit v domácím wellness, bude bzučící moucha. Pocit soukromí je pro požitek z wellness klíčový. Nikdy nevíte, na koho ve veřejném wellness narazíte a relaxovat při křiku dětí nebo hlasitém rozhovoru dvou kamarádek určitě nechcete.  

Přístup 24 hodin denně 

Na to, abyste si zašli do sauny, vířivky či bazénu je potřeba to správné rozpoložení. Nejlépe se relaxuje večer a za tmy… Veřejná wellness a sauny obvykle v 22hod zavírají. Otevírací doba vlastního wellness u vás doma bude každý den, 365 dní v roce.  

Wellness s nastavením na míru 

Nastavte si teplotu vody v bazénu, vířivce, nebo teplotu vzduchu v sauně dle svého gusta. Použijte aromaolej, který máte rádi. Zkrátka pořiďte si do své wellness zóny cokoli, po čem toužíte.  

7 důvodů, proč proměnit zimní zahradu v domácí wellness - Profiltechnik

Pár kroků od obýváku 

Kde je nejbližší wellness centrum od vašeho domova? Pravděpodobně to bude víc než 10 kroků od vchodu dom, že? Právě tak daleko to můžete mít do vlastní wellness oázy. Ušetříte čas a energii, které strávíte relaxací místo cesty tam a zpět.  

Žádné vstupné  

Pronájem wellness nebo nákup wellness dovolené není levná záležitost. Pořízení vlastní sice také ne, ale zato je to investice trvalá a opravdu hodnotná pro nejen tělo ale i ducha.  

7 důvodů, proč proměnit zimní zahradu v domácí wellness - Profiltechnik

Zvýšený domácí luxus 

Ruku na srdce, kdo může říci, že si kdykoli skočí do vířivky, sauny, nebo ulehne na lehátko mezi palmy? Takový domov získá zcela nové rozměry a také image. Pozvat můžete přátelé a užít si tak malou dovolenou mnohem častěji. 

Hygiena 

V kvalitních wellness centrech je hygiena na dobré úrovni. Ale ani tak nikdy nevíte, po kom si na sedátko v sauně leháte, nebo kdo se koupal ve vířivce před vámi. Trpíte-li navíc na určité druhy infekcí, jsou pro vás tato zařízení možná rovnou zapovězená. Vaše soukromé wellness použijete jen vy osobně. 

 

Pamatujte, že jedině kvalitně a odborně zpracovaná zimní zahrada může sloužit jako luxusní wellness. V takovém prostoru se totiž dostává vlhkost na maximální hodnoty. Aby se skla nemlžila, vlhkost neškodila případné přítomnosti elektroniky, osvětlení a jiných materiálů, je třeba opravdových znalostí a zkušeností.  Neváhejte se proto obrátit na nás v Profiltechniku.