3 tipy na osvětlení

Ve dne se o něj většinou postará sluníčko. Tak abyste ale vaše oblíbené prostory mohli využívat i ve tmě je potřeba zde umístit osvětlení. Existuje ale nejeden způsob jak na to a proto jsme si pro vás připravili pár tipů.

Doplňkové LED osvětlení

S tím vám dokážeme pomoci nejlépe. Součástí nabídky našich doplňků je právě i LED osvětlení. Zimní zahradu či zastřešení terasy vám tedy nejen postavíme na míru, ale i osvětlíme dle vašich představ. O noční čtení oblíbené knihy tak nebude nouze.

Vánoční světýlka

Možnost pro kreativce. Vánoční světýlka v zástavbě vytvoří příjemnou barevnou atmosféru. Na čtení to asi nebude úplně ideální, nicméně na posezení s přáteli u kávy, piva či vína, naprosto ideální způsob osvětlení.

Stojací lampa anebo lustr

Nehynoucí klasika. Pro ty, kteří netouží po nikterak speciálním osvětlení, je zde možnost umístění lustru anebo stojací lampy. Stačí akorát vybrat takový kus, který bude ladit k vaší zástavbě a máte vyhráno.

 

Možností osvětlení existuje nepochybně mnoho. Přišli jste na nějaký, který by mohl inspirovat ostatní? Budeme moc rádi, když se s námi o něj podělíte a pošlete nám foto na Facebooku.

 

UložitUložit