Když zimní zahrada nahradí….

1. Chatu

Rozhodně nepopíráme, že odjet z města a stereotypu do chaloupky na samotě u lesa má své kouzlo. Pokud ale bydlíte už tak v přírodě, postačí vám pro „víkend v divočině“ útočiště mimo dům a přesto mít na blízku svůj komfort. Zimní zahrada poslouží třeba jako zelená oáza plná květin, na které v týdnu nemáte čas.

2. Altán

Zahradní altán je bezesporu příjemná záležitost. Trávíte čas venku, v přístřeší, s grilem a příslušným vybavením. Nevýhoda je nekonečné přemisťování věcí tam a zpět. Zimní zahrada poslouží stejně příjemně, a navíc ušetří nemálo kroků.

3. Domácí fitness

Přiznejme si, že tento prostor funguje v našich domovech spíše na sezónní bázi. Právě zimní zahrada slouží často jako prostor, kde soustružíme svá těla před létem. Naši klienti si mimo jiné chválí, že je cvičení v nestereotypním prostoru baví a motivuje se do cvičení tak říkajíc „dokopat“. Když byste si to náhodou se cvičením rozmysleli, změníte účel prostoru skoro lusknutím prstu. Třeba na relaxační zónu.

4. Kuchyň

Vaření je činnost, kterou většina z nás miluje. Zahrada je místo, které milujeme ještě více. A co se stane, když se tyto dvě lásky spojí v jednu? Třeba tohle. Podívejte se na naší realizaci. Pro snítku bylinek, čerstvou zeleninu je to jen pár metrů a k jídelnímu stolu v zelené trávě jakbysmet. Představte si, jaké by to bylo, vařit na čerstvém vzduchu!

5. Dětský koutek

„Alou ven, je tam krásně!“ říkáte, dětem, když se venku oteplí. Jenže všechny svoje hračky mají v pokojíčku a kdo je má pořád stěhovat zpátky… Zimní zahrada dokáže nahradit dětský koutek, a ještě budou vaše ratolesti na čerstvém vzduchu. Úklid vás pak tolik tížit nemusí, v pokojíčku bude uklizeno a vše potřebné připraveno na další zábavný den venku! Máte-li bazén, bude to k němu jen krůček. Pořiďte dětem vlastní herní rajón a vy si užívejte více času pro sebe.