Zimní zahrada v zimě

Zimní zahrada je velmi praktická zejména proto, že se dá využít po celý rok. V létě vám poskytne stín, ale přitom budete venku. V zimě je její využití také velmi široké – od relaxace až po praktické skladování květin.

Rodinná setkání nebo relaxace

Zimní zahrada slouží jako další plnohodnotná místnost. Udělejte z ní místo pro velká rodinná setkání nebo pro vás naopak může být místem, kde můžete v klidu a tichu relaxovat během zimních víkendů. Je to jen na vás.

Zima si pro vás nepřijde

Díky skvělé technologii je zimní zahrada plně izolovaná, tudíž dovnitř nepustí ani kousek zimy. Vaše zimní terasa najednou získá úplně nový rozměr. Nechte si ji vyrobit na míru přesně podle vašich představ.

Oheň v krbu a klid v duši

S izolací souvisí i vytápění. Nejenže dovnitř nevpustí zimu, ale ani nedovolí teplu zbytečně unikat ven. Zimní zahradu můžete vytopit buď elektrickým přímotopem nebo můžete jako součást zahrady nechat postavit krbová kamna. Stačí jen přiložit polínko a budete v teple po celý zimní večer.

Obklopte se květinami

Zimní zahradu si můžete vyzdobit a zútulnit květinami a bylinkami, protože během zimy ji můžete vytopit na optimální teplotu a vaše oblíbené květiny neohrozí mráz.

Zimní pohádka na dosah

Nechte se unášet pohledem na romanticky zasněženou zahradu, přitom buďte v teple domova s hrkem teplého nápoje v ruce. Díky zimní zahradě vás ve výhledu na bílou krajinu nebude nic omezovat.

Pořiďte si zimní zahradu, uvidíte, že ji plně využijete během celého roku.