Zastřešení terasy

Terasa – místo pro relax a odpočinek. Ten ale bohužel ne vždy probíhá dle našich představ. Déšť je mocným nepřítelem všech terasových dění a obzvláště jsou to pak letní bouřky, které dokážou zmařit pečlivě naplánované nedělní sešlosti s přáteli. My jsme ale počasí řekli stop!

Zlepšovák stávajícího

Aneb jak zdokonalit již dokonalé. Vaše stávající terasa je pro vás zcela jistě místo, které je ideální na víkendové posezení, odreagování od pracovního týdne a odpočinek obecně. Slovo ideální ale nemusí být vždy na místě – déšť anebo extrémně slunečné dny jsou toho důkazem. Zlepšovák v podobě zastřešení terasy s přehledem odstraní tyto potíže s počasím – nabídne totiž jak stín před sluníčkem, tak ochranu před deštěm.

Anebo alternativa zimních zahrad

Sníte o zimní zahradě? Brání vám v ní stávající terasa? Nic nezoufejte, ba naopak – zastřešení terasy je naprosto optimální řešení. Vylepší se akorát to, na co jste již zvyklí. Kombinací stávajících dispozic se zastřešením dosáhnete téměř totožného výsledku jako výstavbou zimní zahrady. Posuvným zastřešením vytvoříte prostor, který budete moci kompletně uzavřít či naopak otevřít přírodě čekající za jeho stěnami – s přídavným vytápěním se z něj dokonce stane i ideální místo pro odpočinek za chladných dnů.

I ti nejnáročnější si přijdou na své

Tvary odlišné od krychle a kvádru nejsou tabu. Pojem atypičnost nám není cizí a zvládáme realizovat zastřešení i těch nejspecifičtějších teras. S každým klientem zpracováváme projekt individuálně a do detailu – právě detailní analýza zajistí atypickým terasám vlastnosti a funkce, jaké jsou standardně dostupné u klasických zastřešení. Tj. například možnost otevření terasy takřka ze 100 % díky použití mobilních skládacích, nebo posuvných stěn ve svislých plochách.

Východisko pro mnohé z vás

Zkrátka přítel do pohody i nepohody. Ať už se potřebujete schovat před přímým sluncem anebo bouřkou, tak je zastřešení vaší stávající terasy ideálním řešením. Slovo stereotyp nám nic neříká, a i neobvyklá přání u nás mají svůj potenciál. Pokud si myslíte, že je toto právě váš případ, tak nás neváhejte kontaktovat – stačí vyplnit poptávkový formulář, poskytnout nám nějaké ty údaje a my se postaráme o zbytek.