Nový rozměr vaší terasy?

Nechte si zastřešit terasu a dodejte vašemu domovu nový rozměr. Typově projekt přizpůsobíme vašemu domu a jeho rozměrům, tak abyste získali terasu vašich snů. Stěžejní je pro nás zachování čistých linií a barevné sladění celého objektu.

Terasa versus zimní zahrada

Při realizaci zimní zahrady vám ji postavíme kompletně celou. Pokud hodláte zastřešovat terasu, ta poslouží jako základ, my ji pak dodáme stěny a střechu. To je ten hlavní rozdíl  mezi zastřešením terasy a stavbou zimní zahrady. U obou možností se pak dají vybrat různé stupně izolace prostoru.  

Zvládneme i atypické konstrukce

Celý projekt samozřejmě navrhneme na míru vašemu domu. Nabízíme klasické konstrukce, ale i konstrukce segmentové ve tvaru například půl kruhu. Konstrukce typu atik se pak vyznačuje podélným pásem těsně pod střechou, který zakrývá případné technicky nevhodné podmínky. Problém ale nemáme ani s velmi atypickým tvarem terasy, řešit složité konstrukční případy nás baví.

Posuvné stěny a barvy – výběr je na vás

Vaše zastřešená terasa pak může obsahovat spoustu dalších prvků, ze kterých si můžete zvolit to ideální řešení pro vás. Vybrat si můžete například hned z několika typů svislých skládacích stěn. Co se týče barevného provedení, nabízíme standardní odstíny RAL nebo z luxusní provedení strukturovaných barev.

Pokud máte další specifické dotazy ohledně zastřešení terasy, neváhejte nás kontaktovat, jsme vám k dispozici.