Jak probíhá projekt

Vše spočívá v pěti bodech. Za ideálních podmínek vám během těchto pěti etap do pár týdnů na zahradě může vyrůst vysněná zimní zahrada anebo zastřešíme vaši terasu. Co budeme potřebovat od vás? Téměř nic – o drtivou většinu se totiž postaráme my.

Zpracování poptávky

Aneb první fáze. V momentě, kdy jste se rozhodli pro výstavbu zimní zahrady anebo zastřešení terasy, už stačí jen málo, aby se daly věci do pohybu. K tomu, abychom mohli na vašem projektu začít pracovat co nejdříve, potřebujeme znát vaši představu – tj. náčrtky, rozměry, fotografie místa, kde by měla být výstavba realizována, požadované izolační vlastnosti a co nejvíce dalších podrobností.

Tím, že nám poskytnete tyto údaje, nejen urychlíme celkovou délku realizace, ale zároveň budeme schopni velmi brzo stanovit přibližnou výslednou cenu. Již druhý den se vám ozveme zpět, sdělíme vám kalkulaci a popřípadě se doptáme na dodatečné informace. Pokud bude vše v pořádku, lze přejít k osobní schůzce a podepsání smlouvy.

Vytvoření zakázky a návrhu projektu

Od této chvíle to máte takřka bez starostí. Poté, co se podepíše smlouva, k vám přijede náš technik – ten vše proměří, prověří a upřesní parametry stavby přímo na místě. Dále je jen otázkou času, než připravíme návrh projektu – ten zpravidla zhotovíme do 14 dnů od návštěvy technika.

V momentě, kdy je na světě návrh, tj. ve třetím týdnu od poptání, nezbývá nic jiného než jej realizovat. K tomu, abychom se na to mohli vrhnout, budeme akorát potřebovat vaše písemné odsouhlasení. Návrh se vám líbil a souhlasíte? O zbytek se postaráme my – v průběhu vyhotovení již nebudete ničím zatěžováni.

Výroba

Předposlední krok celé realizace. Poté, co nám odsouhlasíte návrh, vše odešleme do výroby. Tam naši mistři zhotoví potřebné komponenty, které budou potřeba pro finální montáž. Samozřejmě vše na míru dle vašich představ – ať se jedná o materiál, typ skel, barvy a podob. V případě méně komplikovanějších staveb samotná výroba zabere odhadem 6 týdnů – u těch složitějších se samozřejmě může protáhnout, a to až o 4 týdny.

Montáž

Jdeme do finále. Jakmile vše vyrobíme, domluvíme se s vámi alespoň 14 dní dopředu, kdy provedeme finální montáž. Máme tým sehraných techniků, kteří vše s přehledem zvládnou rychlostí blesku – a to jak přípravu před montáží, tak dokončovací práce po samotné instalaci. V některých lokalitách jsme schopni zařídit i externí firmu, která by tyto práce provedla za nás.

Co z toho plyne pro vás? Jediné, co pro realizaci musíte udělat, je poskytnout vaši představu a podstatné podklady, které dále zpracujeme do finálního návrhu. Pak nám vše podepíšete a my uděláme zbytek – ano, až tak jednoduché to je!

V případě zájmu vyplňte na našich stránkách poptávkový formulář a pokud máte další dotazy, rádi vám je zodpovíme.