6 výhod zimní zahrady od Profiltechniku

Uvažujete o pořízení zimní zahrady? Jen do toho! Má spoustu výhod – nejen, že vám poskytne plnohodnotný prostor navíc, ale také krásně vypadá. Navrhneme vám ji totiž podle vašich představ a následně se postaráme o výrobu a montáž. Celá realizace trvá v rozmezí 6–10 týdnů.


1. Realizace na míru

Vaši vysněnou zimní zahradu vám navrhneme přesně podle vašich představ a samozřejmě na míru vašeho domu. Atypické konstrukce pro nás nejsou problém. Po návrhu terasu vyrobíme a poté ji k vám přijedeme namontovat. V případě potřeby zařídíme i další stavební práce a zimní zahrada vašich snů je na světě.



2. Kvalitní zpracování

Na trhu působíme již 20 let, jsme ryze česká firma a k montáži využíváme jak naše vlastní, tak kvalitní německé díly. Kvalita a funkčnost našich výrobků jsou pro nás na prvním místě. Díky technologii a materiálům, které používáme, jsou naše zahrady téměř bezúdržbové a mají dlouhou životnost.



3. Plnohodnotná místnost

Zimní zahrada nemusí být jen zastřešená terasa, kam neprší. Díky kvalitní izolaci, a hlavně izolačním sklům lze místnost vytopit tak, aby ven neunikalo teplo. Zimní zahrada pak tedy funguje jako další plnohodnotná obyvatelná místnost vašeho domova. K posezení s přáteli a rodinou nebo jen tak k relaxaci.



4. Nerušený výhled

Naše zimní zahrady nemají svislé profily. Členění je zde pouze optické, takže váš výhled ven nebude nic rušit. Dopřejte si pohled na zahradu skrze velké skleněné plochy, které nejsou zbytečně členěné.



5. Snadná manipulace

Manipulace se skleněnými stěnami zimní zahrady je velmi snadná. Unikátní technologie je umožňuje ovládat bez obtíží, můžete s nimi hýbat a přemisťovat je tak, jak zrovna potřebujete. Žaluzie jsou navíc na dálkové ovládání.



6. Užití za každého počasí

Jelikož je zimní zahrada plně izolovaná, zima vám v ní rozhodně nebude. Můžete zde trávit deštivá odpoledne a přitom se kochat výhledem na vaši zahradu. V létě vás naopak zimní zahrada uchrání před sluncem a poskytne vám příjemný stín.

Ještě se stále rozhodujte? Pokud potřebujete s čímkoliv poradit, kontaktujte nás, jsme vám k dispozici kdykoliv během dne.